Er zijn geen woningen gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Verhuur informatie bedrijfsruimte

Het aanbieden van uw bedrijfsruimte

Wilt u uw kantoor- of winkelruimte verhuren in Amsterdam? Amsterdam Beautiful Property Rental richt zich op nieuwe en bestaande bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfsruimte in Amsterdam. Het gaat om bedrijfs- en kantoorruimten, winkels en ateliers met een vloeroppervlakte van 25 m² tot 1000+ m².  

Bij het verhuren van uw bedrijfsmatig onroerend goed begeleiden wij u deskundig en actief. Wij hebben een uitgebreid netwerk van internationale bedrijven die ons regelmatig raadplegen in verband met huisvesting in Amsterdam. Wij plaatsen uw bedrijfsruimte op verschillende bedrijfsvastgoed sites. Ook via de kamer van koophandel en via contact met relocation bureaus en collegiale bedrijfsmakelaars worden potentiële huurders geattendeerd op de huurmogelijkheden van uw onroerend goed.

Wij zullen ons ‘TE HUUR’ gevelbord aanbrengen aan de straatzijde van het pand, en houden u doorlopend van de voortgang van bezichtigingen op de hoogte.

Na de onderhandelingen doen wij een financiële check om u een zo goed mogelijk beeld van de potentiële huurder te geven. Na uw goedkeuring maken wij de huurcontracten op en begeleiden wij u bij de ondertekening. Evenals bij de oplevering en hiervan ontvangt u een opleveringsrapport.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze, neem dan contact met ons op.