Over ons — Amsterdam Beautiful Property Rental

Met meer dan 10 jaar kennis van en ervaring in de vastgoed markt in Amsterdam zijn wij vertrouwde partners van verschillende Internationale bedrijven die regelmatig nieuwe medewerkers moeten huisvesten.

Daarnaast worden wij regelmatig benaderd door expats voor de huur van kwaliteits-woningen in Amsterdam.

Wij zijn groot geworden door klein te blijven en kiezen daarom altijd bewust voor een persoonlijke benadering. Wij staan voor uitstekende service en een snel resultaat.

Onze specialisatie is de aanhuur en verhuur van unieke woningen in de gewilde buurten van Amsterdam, onder andere het bruisende centrum met de historische grachtengordel en de Jordaan, de statige omgeving rondom het Vondelpark en Oud Zuid.

Wij streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, zij die expat bedrijven of huiseigenaren die hun woningen via ons verhuren.

Heeft u nog niet direct iets gevonden in ons eigen overzicht van appartementen? Aarzel niet maar neem via email of telefoon contact met ons op, of registreer uw zoekopdracht en geef uw woonwensen aan. Wij gaan dan voor u aan het werk.

Verhuur

Woningverhuur is een specialisme dat niet onderschat mag worden, daarom is het belangrijk dat u een partij inschakelt met kennis van de markt en ruime ervaring in het snel verhuren van woningen.

Amsterdam Property Rental is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) in Amsterdam onder number 34 21 10 47 en beschikt over een bemiddelingsvergunning van de Dienst Wonen Amsterdam voor de stad Amsterdam en omgeving onder number HW 90768.

Als vergunninghouder zijn Amsterdam Beautiful huurmakelaars volledig geautoriseerd om in Amsterdam als intermediair aanbieders van woonruimte te adviseren en woningzoekenden te begeleiden bij het vinden van de juiste woning. Onze vergunning is verkregen na goedkeuring door de Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Amsterdam Beautiful

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen…

Marc,

Thanks very much for your help on everything — our stay at Prinsengracht 813 was absolutely wonderful. Amsterdam IS beautiful!

best,

Elvin

Elvin Wyly, Professor, Head of Department of Human Geography, 24 Feb 2010

Regardless of the apparent good news, I would also like to take the opportunity to commend you on the way you operate your agency. I appreciate the integrity and genuine interest you display (eg coming back to get better pictures)…….much different to the majority of the bunch. Your website is laid out well, and in non-ambiguous terms.

So when the opportunity arises (from a landlord or renter’s perspective) I will be recommending your business.

Sam

Moylan, 8 Sep 2009

Thank you very much for everything, it has been a pleasure working with you, next time we need a place in Amsterdam I will get in touch.

Wishing you every success, with kind regards,

Liz Middleton

Office Manager INREV BV, 16 Mar 2009

We will definitely get in touch if we need help finding accommodation in future, as your site had the highest quality listings of any site I’ve come across in Amsterdam.

Jason

Rosenbaum, 22 Apr 2008

Onze specialisatie is de aanhuur en verhuur van unieke woningen in de gewilde buurten van Amsterdam. Heeft u nog niet direct iets gevonden in ons eigen overzicht van appartementen? Registreer uw zoekopdracht en geef uw woonwensen hier aan: