Tijdelijke verhuur informatie – Amsterdam verhuurmakelaars

Deskundig en zorgeloos verhuren

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van woningen aan hoogopgeleide expats in Amsterdam en omgeving. Steeds wijzigende en vaak ingewikkelde regelgeving -met name in Amsterdam- zowel als de veranderlijke rechten en plichten van huurders maakt dit vaak een gecompliceerd proces. Woning verhuur is daarom een specialisme waar deskundige hulp van belang is. Wij begeleiden u door ervaring, met waardevol advies tijdens het gehele (ver)huur traject.

Amsterdam Property Rental is voor onze expat cliënten gericht op zoek naar pied-à-terres, appartementen en villa’s, hoofdzakelijk binnen de ring van Amsterdam maar ook daarbuiten. Wij zijn Amsterdam verhuurmakelaars maar hebben ook een vast bestand van bedrijven die ons direct benaderen voor hun medewerkers.

Uw woning kunt u via dit formulier aanmelden.

Zoekt u een betrouwbare partner voor short-stay verhuur in Amsterdam? Als verhuurspecialist in tijdelijke bewoning kiest u bij ons de juiste partner.

Beautiful Property Rental diensten in praktijk

Overweegt uw uw woning tijdelijke te verhuren? Dan wordt een vrijblijvende afspraak met u gemaakt om uw woning te bezichtigen en onze voorwaarden te bespreken. Daarbij leggen wij de huurprocedure in detail uit, bespreken wij de mogelijke huurprijs en verhuurtips en nemen wij hoogwaardige foto’s van uw woning. Eventuele vragen kunnen dan beantwoord worden.

Foto’s worden vervolgens met de gegevens en een pakkende beschrijving van het appartement op onze website geplaatst. Uw woning wordt vanaf dit moment on-line – en natuurlijk off-line – aan klanten en bedrijven aangeboden.

Wij adverteren uw woning ook op alle grote verhuur websites, en via ons uitgebreid collegiale netwerk makelaars en bemiddelaars wordt uw woning ook onder de aandacht gebracht. Ons site is goed te vinden op alle zoek machines en is verder goed bezocht door expatriates, en is bekend bij meerdere internationale bedrijven.

Met toestemming zullen wij een makelaarsbord op een praktische locatie op de aangeboden woning bevestigen.

optimale zichtbaarheid van uw woning

Wij vragen geen exclusiviteit (wel voor enkele verhuur websites), en werken op basis van no-cure, no-pay.
Wordt er via ons geen overeenkomst opgesteld dan zijn onze tijdelijke verhuur diensten vrijblijvend.

Amsterdam Beautiful Tijdelijke Verhuur

Zodra uw woning is aangemeld zullen wij met potentiële huurders afspraken maken om met de kandidaat langs te komen. Zorg a.u.b. voordat we met een kandidaat langskomen dat het appartement er opgeruimd en verzorgd uit ziet. Als er nog werkzaamheden moeten plaatsvinden, vermeld dat dan duidelijk vóór de bezichtiging. Als de woning nog verhuurd is, meld dit dan graag, en waarschuw de bewoner(s) dat wij langs zullen komen.

Indien een kandidaat serieus geïnteresseerd is in uw woning, en de voorwaarden van de verhuur afgesproken zijn, zullen we de kandidaat huurder verschillende persoonlijke gegevens vragen. Dit zijn bijvoorbeeld arbeidsgegevens (werkgever, positie binnen het bedrijf, werkgeversverklaring of kopie van de arbeidsovereenkomst), ID (paspoort en/of verblijfsdocument), huidige adresgegevens, eventuele referenties enz. Wij kunnen ook een antecedenten check doen om de kredietwaardigheid van potentiële huurders na te gaan.

Na akkoord van beide partijen stellen wij de Nederlandse (en desgewenst het Engelse) huurovereenkomst voor uw op.

Tijdens de overdracht – het moment dat de huurder de woning betrekt – inspecteren wij de woning waarbij een inspectierapport van de status van de woning opgesteld wordt.

Tijdens deze check-in worden de meterstanden (gas / elektra / water) geregistreerd en toe gevoegd aan het inspectierapport. Deze meterstanden worden desgewenst door ons doorgeven aan de betreffende instanties.

Aan het eind van de huurovereenkomst vindt een check-out plaats, waarbij aan de hand van het eerder opgestelde inspectierapport de inventaris en staat van de woning opgenomen wordt en mogelijke schade door u in rekening gebracht kan worden.

Bij de eerste maand huur wordt een borgsom standaard door de huurder aan de verhuurder betaald. Deze kan zowel in contanten als in de vorm van een bankgarantie ontvangen worden. Bedrijven zoals banken hebben de voorkeur om met Nederlandse bankgaranties te werken.

Courtage

Amsterdam Beautiful biedt uitstekende condities aan zowel huurders als verhuurders:

Voorwaarden

- Amsterdam Beautiful Property Rental bemiddelt niet in de onderhuur van woningen zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. In het geval van tijdelijke huisbewaring kunt u gerust met ons contact op nemen, hierbij kunnen wij u helpen. Zie woning onderhuur voor meer informatie.

- Appartementen dienen er verzorgd uit te zien. Om voor onze klanten geschikt te zijn, is het ook van belang dat tijdelijke (mede-)inschrijving en registratie in de Gemeente Amsterdam mogelijk is.

- Huiseigenaren dienen een inventarislijst te hebben van de roerende goederen die bij de verhuur van het appartement voor gebruik aangeboden worden. Bij de overdracht maken wij ook foto’s van de woning en de inventaris.

- Beautiful Property Rental kan voor, tijdens en na de overeengekomen huurovereenkomst niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ontstane calamiteiten.

Tips bij de verhuur

Mocht u nog vragen hebben over tijdelijke verhuur, kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

 

Mocht u nog vragen hebben over tijdelijke verhuur, kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.