Beheer

Als makelaar is het de insteek van Amsterdam Beautiful om opdrachtgevers te ontzorgen en voor een prettige verhuurervaring te zorgen.

Uw vastgoed is een belangrijk component van uw vermogen. Woningverhuur vergt op bepaalde momenten aandacht van de vastgoed bezitter. Het is dan zeker van belang om voor (pro-)actieve woningbeheer te kiezen.

Onze ervaring wijst dat dit deel van uw vermogen deskundig aandacht nodig heeft, waardoor u op de lange termijn van uw rendement beter kunt genieten.

Bij een verhuuropdracht met beheerovereenkomst nemen wij dan ook op operationeel niveau het beheer uit handen en zorgen wij wanneer mogelijk dat preventief onderhoud plaats vindt.

Als particulier zult u tevens merken dat wanneer u in het buitenland woont u woningbeheer nodig zult hebben. Vele relocatie bureaus waarmee wij regelmatig werken stellen de eis dat een beheerder toegewezen wordt in geval van verhuur vanuit het buitenland.

U hoeft dan ook geen familie of vrienden met beheer op te zadelen en u weet zeker dat uw woning op een zo professioneel mogelijke wijze wordt beheerd. Amsterdam Beautiful is al meer dan twee decennia verhuurmakelaar voor een grote aantal opdrachtgevers.

Denk aan het oliën van parketvloeren, schilderen van muren, buitenkozijnen repareren, opnieuw kitten van badkamers en keukens en het verhelpen van achterstallig onderhoud in het algemeen.

Een andere belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere objecten in uw bezit heeft en u daar geen actief werk voor verricht, kunnen hieraan interessante belastingvoordelen kleven op het moment dat u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedbeheerder.

Daarnaast geniet u van uw rendement uit uw belegging zonder dat u er verder omkijken naar heeft. Op fiscaal aspect raden wij aan verhuur van meerdere vastgoed objecten met een deskundige / belastingadviseur door te nemen.

Beheer aanvragen