Meld je appartement in Amsterdam aan voor verhuur bemiddeling

Onze verhuurmakelaars doen de rest

Professionele partij

Als je je vastgoed tijdelijk wilt verhuren is het slim om hier een professionele partij voor in te schakelen. Amsterdam Beautiful heeft ruim 20 jaar ervaring in het verhuren van vastgoed aan expats in Amsterdam en omgeving, en we helpen je graag met het vinden van geschikte huurders. Ook stellen we de contracten op en bemiddelen we tussen jou en de huurders.


Aanmelden

Het aanmelden van je vastgoed is geheel vrijblijvend. Na de intake maken we foto’s, bespreken de voorwaarden, plaatsen je vastgoed op alle grote verhuurwebsites en delen wij deze met partijen zoals relocation bureaus. Pas wanneer we een huurovereenkomst sluiten berekenen we een courtage.


Tip

Tip: voeg ons e-mailadres info@amsterdambeautiful.nl toe aan je contactenlijst. Op die manier voorkom je dat onze reactie bij jou in de spamfolder belandt.


Uiteraard gaan we discreet om met je persoonlijke informatie.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Zodra we je volledig ingevulde aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Bekijk hier alvast onze algemene bemiddelingsvoorwaarden voor verhuurders.

Corporate-Stay verhuur en bedrijfsruimte in Amsterdam:

HUUR VOOR KORTE DUUR? Zoek je een betrouwbare partner voor tijdelijke (± 6 maanden) zakelijke verhuur in Amsterdam? Meld je appartement in Amsterdam aan met melding ‘Corporate-Stay’ of ‘Pied-a-Terre’.

CORPORATE STAY

Wil je je bedrijfsruimte verhuren? Ook daarin bemiddelen we. Lees hier meer informatie en meld je bedrijfsruimte aan.