Wil je een bedrijfsruimte huren of verhuren in Amsterdam?

Wij zoeken en bemiddelen voor je!

Amsterdam Beautiful heeft veel ervaring met het huren en verhuren van bedrijfsruimtes in en om Amsterdam. Onze makelaars weten feilloos de weg op de Amsterdamse vastgoedmarkt en hebben al veel bedrijven aan unieke, goed onderhouden bedrijfsruimtes geholpen die een gunstige ligging hebben.

Zowel voor bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte, als eigenaren van vastgoed, is Amsterdam Beautiful een geschikte partner om te bemiddelen en te ontzorgen.

Bedrijfsruimte zoeken in Amsterdam

Ben je op zoek naar bedrijfsruimte? Bekijk hier ons portfolio met vastgoed.

Aanbod bedrijfsruimtes bekijken

Wil je dat wij voor jou een geschikte bedrijfsruimte zoeken? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag!

Zoek bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte verhuren in Amsterdam

Beschik jij over bedrijfsruimte in Amsterdam die je niet (of gedeeltelijk) gebruikt en wil je deze verhuren? Neem contact met ons op, wij helpen je hier graag verder mee.

Ik wil bedrijfsruimte verhuren

Over Amsterdam Beautiful Property Rental

Amsterdam Beautiful Property Rental is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) in Amsterdam onder nummer 34211047 en beschikt over een bemiddelingsvergunning van de Dienst Wonen Amsterdam voor de stad Amsterdam en omgeving onder nummer HW 90768.

Als vergunninghouder zijn de huur- en verhuurmakelaars van Amsterdam Beautiful volledig geautoriseerd om in Amsterdam als intermediair de aanbieders van woonruimte te adviseren en woningzoekenden te begeleiden bij het vinden van de juiste woning. Onze vergunning is verkregen na goedkeuring door de Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op