Wil je een bedrijfsruimte huren of verhuren in Amsterdam?

Wij zoeken en bemiddelen in bedrijfsruimte

Amsterdam Beautiful heeft veel ervaring met het huren en verhuren van bedrijfsruimtes in en om Amsterdam. Onze makelaars weten feilloos de weg op de Amsterdamse vastgoedmarkt en hebben al veel bedrijven aan unieke, goed onderhouden bedrijfsruimtes geholpen die een gunstige ligging hebben.

Zowel voor bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte, als eigenaren van vastgoed, is Amsterdam Beautiful een geschikte partner om te bemiddelen en te ontzorgen.

Bedrijfsruimte zoeken in Amsterdam

Ben je op zoek naar bedrijfsruimte? Bekijk hier ons portfolio met vastgoed. Het komt met regelmaat voor dat wij geen beschikare ruimtes hebben in ons portfolio. Neem gerust contact op. Buiten ons eigen portfolio van bedrijfsmatig onroerend goed kunnen wij u ook goed begeleiden via ons vastgoed netwerk.

Samen met u stellen we een uitgebreide lijst van eisen en wensen samen waar het pand aan moet voldoen.
Wij maken voor u een selectie van panden die voldoen aan het eisenpakket en in overleg met u regelen wij bezichtigingen.
 Wij evalueren de bekeken objecten en treden namens en in overleg met u in onderhandeling.

Aanbod bedrijfsruimtes bekijken

Wil je dat wij voor jou een geschikte bedrijfsruimte zoeken? Plaats een zoekopdracht en wij gaan voor je aan de slag!

Zoek bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte verhuren in Amsterdam

Beschik jij over bedrijfsruimte in Amsterdam die je niet (of gedeeltelijk) gebruikt en wil je deze verhuren? Neem contact met ons op, wij helpen je hier graag verder mee.

Ik wil bedrijfsruimte verhuren

Over Amsterdam Beautiful Property Rental

Zoekt u kantoor-, bedrijfs- of winkelruimte in Amsterdam? Een tijdelijke onderkomen voor uw werkzaamheden? Wij kunnen u hier deskundig aan helpen.
Wij bieden duidelijke voorwaarden en heldere service.

Wij onderzoeken uitgebreid de markt, om zo het pand te vinden dat aansluit bij uw wensen.
Of het een winkel, kantoor of bedrijfsruimte betreft, uw werkbaarheid en het imago van uw zaak is verbonden met de wijze van huisvesting.

Amsterdam Beautiful Property Rental is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) in Amsterdam onder nummer 34211047. Wij staan ingeschreven op BTW nummer NL2018.06.903.B01

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op