Leliegracht 12 Amsterdam

By 2018-04-01Bovenwoning

Een ruime woning met 2 slaapkamers, een serre en een dakterras van 150 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement bevindt zich in een monumentaal pand en kijkt uit over de prachtige Leliegracht, in het hart van Amsterdam tussen de Keizersgracht en de Herengracht.

Indeling:
Hal met toilet.

Woonkamer met uitzicht over de gracht en zicht op de monumentale gevels en Franse deuren die toegang geven tot een op het zuiden gericht balkon.

Een compleet ingerichte woonkeuken met raam dat zicht geeft op de binnentuinen. De eetkamer geeft toegang tot een zeer aangename serre.

Via de trap bereikt u de bovenste verdieping, voorzien van een tweede toilet.

De slaapkamer geeft toegang tot het dakterras en de droge, geïsoleerde zolder met voldoende slaapruimte voor uw eventuele gasten.

De badkamer beschikt over een bad en ruime aparte douche. Het whirlpool bad heeft een prachtig zicht in de verte op de Westerkerk.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de zijde van de grachten en geeft zicht over de daken en mooie gevels van Amsterdam.

Al met al een ruim, licht en plezierig stadsappartement in een geweldige buurt, op slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station.