Rietwijkerstraat 12 Amsterdam

By 2018-06-01Appartement

Licht en licht, ruim ingedeeld twee slaapkamer bovenappartement met goede keuken, luxe badkamer met whirlpool bad, aparte douche en twee wasbakken in leuke locatie nabij Hoofdorpplein in Amsterdam Oud Zuid.

ALLEEN beschikbaar voor periode tot eind februari 2019.

Indeling: Entree tot woonkamer. Gezellige keuken met ruime eettafel. Lounge met grote zitbank. Door de hoekligging heft deze ruimte veel ramen en een weids uitzicht over de daken van Oud Zuid.

Toilet.

Trap naar bovenste verdieping, met twee ruime slaapkamers, luxe badkamer met douche, whirlpool bad, twee wasbakken en tweede toilet. Op deze etage bevindt ook het verwarmde terras waar je heerlijk uitgestrekt kan genieten van de zonsondergang en het leuke uitzicht.

Locatie: De woning is gelegen in een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden: het Vondelpark, het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark.

Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations Amsterdam Zuid en Lelylaan, tramlijnen 1, 2 en 17, de metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor b.v. Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.