Achillesstraat 1076 RL

By 2019-11-12Geen categorie
area icon
Prijs

€1625/maand
area icon
Oppervlakte

68 m²
area icon
Beschikbaar

In overleg

area icon
Slaapkamers

2
area icon
Interieur

Gestoffeerd

Achillesstraat 1076 RL

Gezellig vier kamer ongemeubileerd appartement met de woon-eetkamer ensuite. De woonkamer aan de voorzijde heeft een erker met fraai uitzicht over groen en water (mogelijkheid aanleggen van een boot).

NIET VOOR DELERS – NOT FOR SHARING
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

De eetkamer is gecombineerd met een half open keuken en dubbele deuren naar een zeer zonnig balkon op het zuid-westen over de gehele breedte. Badkamer met bad en wastafel en een kleine slaapkamer aan de achterzijde met wasmachine en droger opstelling. Grote slaapkamer aan de voorzijde.

Heel prettig appartement, geheel voorzien van dubbel glas, op een top locatie.
Station Zuid om de hoek met een perfecte verbinding naar Schiphol en uitvalswegen zoals de ring A-10. Alle soorten van heerlijke winkels en restaurants in de directe omgeving zoals aan de Beethovenstraat en Stadionweg. Vondelpark op loopafstand.

Makkelijk parkeren en thans nog twee bewoners parkeervergunningen te verkrijgen (voor informatie verwijzen wij naar de gemeente Amsterdam).

Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers.

– Uitzicht over het water en groen (mogelijkheid aanleggen boot)
– Makkelijke parkeren
– Om de hoek van Station Zuid en winkels en horeca
– Zonnig balkon op het Zuid-Westen
– Twee maanden borg
– Per direct beschikbaar

Overzicht:
Adres: Achillesstraat 1076 RL
Bouw jaar: 1930
Toiletten: 1
Garage: Niet beschikbaar
Energieklasse: Onbekend
Video: 

Reageren