Prinseneiland 1013 LR

By 2019-10-07Geen categorie
area icon
Prijs

€2650/maand
area icon
Oppervlakte

135 m²
area icon
Beschikbaar

In overleg

area icon
Slaapkamers

2
area icon
Interieur

Gemeubileerd

Prinseneiland 1013 LR

Dockside Watervilla De Prinsenwerf Amsterdam is een spectaculair grachtenhuis waar lucht, licht en water een grote rol spelen. Drie verdiepingen, twee slaapkamers, een luxe badkamer, vloerverwarming en een volledig ingerichte half open keuken. Deze woning bevindt zich op een perfecte en tevens rustige locatie aan de grachten.

Beschikbaar t/m 31 Mei 2020. Beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Deze water villa is verdeeld over drie verdiepingen, een tussenverdieping, begane grond en een lager gelegen verdieping. De woning is op een speelse wijze ingericht waardoor alle ruimten met elkaar in harmonie zijn. Ontworpen door een architect met als prioriteit de duurzaamheid van het milieu.

Vanaf de straatzijde komt u via een algemene deur in de binnentuin, via deze tuin komt u aan bij de voordeur van de woning.

Indeling
Op de begane grond komt u bij binnenkomst in de hal waar zich een gastentoilet bevindt, twee treden neerwaarts komt u in de keuken en eetruimte van ongeveer 40 m2. Deze ruimte heeft een grote glazen schuifdeur die uitkijkt op het beneden gelegen binnenhofje en tevens een deur die toegang verschaft tot de waterzijde en het dok. De keuken is volledig ingericht en hoogwaardig afgewerkt.

Als u vanuit de eetruimte de trap opgaat komt u in het woongedeelte op de tussenetage van ongeveer 30 m2, deze ruimte geeft een prachtig uitzicht op de Brickersgracht en beschikt tevens over een ideale werkplek, breedbeeld TV en Sonos stereo systeem.

Als u vanuit de eetruimte de trap afdaalt komt u bij de lager gelegen verdieping van ongeveer 90 m2.

De hoofdslaapkamer is bereikbaar vanuit de hal en geeft tevens toegang tot het binnenhofje, het hofje is ook rechtstreeks vanuit de hal bereikbaar.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de waterzijde, deze kamer heeft een raam dat over de gehele breedte van de kamer loopt. Ook vanuit deze kamer heeft u toegang tot het binnenhofje.

De badkamer heeft een douche, dubbele designer wasbak en een ruim bad en tweede toilet.

Op deze etage bevindt zich ook de technische ruimte, met wasmachine, droger en bergruimte.

Een aparte deur geeft, vanuit de hal, toegang tot de dokzijde. Het dok heeft ruimte voor een stadsboot van ongeveer 5 meter lang.

De Dockside Watervilla Amsterdam is een unieke woning op een rustige centrale locatie.

Beschikbaar voor een beperkte periode terwijl de eigenaar in het buitenland verblijft.

Veilig parkeren is eventueel mogelijk naast de woning. Vraag naar de mogelijkheden hieromtrent.

Locatie
Prinseneiland is een unieke locatie waar eeuwenlang schepen werden gebouwd. Dankzij het eiland karakter, een zeer vredige omgeving, in het hart van Amsterdam.

Water, boten, kleine parkjes, smalle straten zonder stoep en beperkt verkeer maken van dit eiland een oase van rust.

De Haarlemmerdijk winkelstraat is op loopafstand. Daar vindt u diverse winkels, met alledaagse tot luxe artikelen, internationaal gevarieerde restaurants, gezellige cafés en zelfs één van de leukste en oudste film theaters van Amsterdam

Tram en bus bevinden zich op loopafstand van het eiland en er is een excellente verbinding naar het centraal Station.

In het kort: Prinseneiland is een combinatie van de voordelen van een rustige woonomgeving terwijl je je in het midden van het levendige centrum van Amsterdam bevindt.

Overzicht:
Adres: Prinseneiland 1013 LR
Bouw jaar: 2002
Toiletten: 2
Garage: Parkeerplaats
Energieklasse: A
Video: https://vimeo.com/307272582

Reageren