Prinsengracht 1017 KA

By 2018-06-27Geen categorie
area icon
Prijs

€1875/maand
area icon
Oppervlakte

80 m²
area icon
Beschikbaar

Vanaf 2019-10-01
area icon
Slaapkamers

1
area icon
Interieur

Gemeubileerd

Prinsengracht 1017 KA

Woon/werkruimte van ongeveer 80m2 op bel etage met gemengde doeleinden in vroeg zeventiende-eeuws pand. Wonen met kantoor aan huis aan een van de mooiste stukjes Prinsengracht nabij de Spiegelstraat. Unieke combinatie van werk / woonruimte op unieke locatie met eigen buitenruimte. De kitchenette is gelegen in de slaapgedeelte.

Beschikbaar voor perioden van 3-6 maanden

Indeling: Parterre etage van 80m2 met en-suite deuren en sierplafond met eigen opgang.

Karakteristieke (buiten)trap naar parterre. Representatieve hal met deur naar voorkamer, deur naar achterkamer en toegang tot achtergelegen badkamer / toilet.

Voorkamer met sierplafonds, twee hoge ramen met prachtig uitzicht over de Prinsengracht. Schuifdeuren naar achtergelegen kamer welke als woon- werkruimte of gastenverblijf bruikbaar is. De achterkamer met prachtig, originele houten vloer en balken plafond geeft verder uitzicht over de achtergelegen patio en toegang tot de nieuw gerealiseerde douche / toiletruimte.

Locatie: Gelegen aan de Prinsengracht in de zuidelijke grachten gordel van Amsterdam centrum nabij de Spiegelgracht; het Museum kwartier is op korte loop afstand, en via de Speigelstraat kan men met gemak naar de Kerkstraat, Keizersgracht en de Gouden Bocht van de Herengracht. De Leidsestraat, Vijzelstraat en Utrechtsestraat met hun vele winkels, restaurants, cafe’s en boutiques zijn ook op korte loopafstand. In kort, ideaal gelegen in hartje Amsterdam met makkelijke uitval mogelijkheden naar het Museum Kwartier en de gezellige Pijp.

Overzicht:
Adres: Prinsengracht 1017 KA
Bouw jaar: 1603
Toiletten: 1
Garage: Niet beschikbaar
Energieklasse: Onbekend
Video: 

Reageren