Zoek je een appartement in Amsterdam?

Plaats een zoekopdracht en bekijk onze huurvoorwaarden

Zoekopdracht plaatsen

Amsterdam is een prachtige stad en heeft veel te bieden aan expats en professionals die een tijdelijke woning zoeken. Maar het kan lastig en zeer tijdrovend zijn om snel een tijdelijk appartement te vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Amsterdam Beautiful heeft een uitgebreid netwerk in de Amsterdamse woningmarkt en besteedt veel tijd en zorg aan het vinden van sfeervolle woningen die in goede staat zijn, een gunstige ligging hebben en van alle gemakken voorzien zijn.

Via een zoekopdracht kunnen we voor jou een tijdelijke woning vinden die volledig aan je wensen voldoet. We zoeken naar en bemiddelen voor woningen met een huurprijs vanaf 1700 euro.

Plaats een zoekopdracht

Huurvoorwaarden eigen aanbod

Wie tijdelijk een goed gerenoveerd en smaakvol appartement zoekt in de populaire wijken van Amsterdam vindt in ons aanbod zeker iets wat hem of haar aanspreekt. We letten goed op of de woningen die in ons aanbod ook echt passen bij onze doelgroep, dus je mag ervan uitgaan dat elk appartement voldoet aan onze eisen.

Bekijk het aanbod

En? Ben je verliefd geworden op een van onze woningen?

Gefeliciteerd! Voor woningen uit ons eigen portfolio, die 12 maanden of langer gehuurd worden, berekenen wij geen kosten.

Huurvoorwaarden bij zoekopdracht

Omdat wij veel ervaring hebben in Amsterdam weten we snel welke beschikbare woningen aan jouw woonwensen voldoen. Wij verzorgen de eerste selectie, zodat je zeker weet dat je alleen woningen gaat bezichtigen die écht bij je passen.

En heb je een match met een woning?

Dan berekenen we een courtage, namelijk eenmaal de aanvangshuurprijs exclusief omzetbelasting. Goed om te weten: we werken op basis van no cure, no pay.

Vooraf, tijdens en na de huurperiode helpen wij je met het sluiten van de overeenkomst, aanvragen van vergunningen en bemiddelen met de eigenaar. Maar ook met de keuze voor een energieleverancier of een kabelaanbieder. Kortom: tijdens de gehele huurperiode staan we voor je klaar om jouw verblijf in Amsterdam zo prettig mogelijk te maken.

Wij nemen zoekopdrachten aan voor huurbedragen vanaf € 1700,-

Onze algemene voorwaarden op een rijtje

Huurprijs

De genoemde huurprijzen op onze aanbodpagina zijn per maand en (indien niet anders vermeld) exclusief gas/elektriciteit, water, tv, internet en gemeentebelastingen.

Huurovereenkomst

Indien een verhuurder en een huurder een huurovereenkomst willen laten opstellen of wijzigen door Amsterdam Beautiful Property Rental, dan zal Amsterdam Beautiful Property Rental administratiekosten in rekening brengen.

Courtage

Wij worden slechts door één partij bij een huurovereenkomst betaald. Wat dit betekent – als u een woning huurt uit onze eigen portefeuille zijn er voor u geen extra kosten aan verbonden. Als een contract tijdens een leaseperiode moet worden aangepast, wordt dit gezien als een wijziging en kunnen er in meeste gevallen administratiekosten aan verbonden zijn.

Verlenging

Langer blijven wonen dan je in eerste instantie had bedacht? Dat is geen probleem. Bij verlenging(en) van een huurovereenkomst van korte duur (dus korter dan 12 maanden) berekenen we dan een courtage op basis van bovenstaande percentages van de bijbehorende huurprijs. Deze courtage zal berekend worden voor verlenging van de huurperiode tot maximaal 12 maanden.

Waarborgsom

Voor een huurperiode van minimaal 4 maanden betaal je een waarborgsom. Deze staat gelijk aan 2 maanden huur. Je betaalt deze waarborgsom direct aan Amsterdam Beautiful, tegelijk met de eerste huurbetaling. Wij zorgen ervoor dat het bedrag wordt overgemaakt aan en bewaard wordt door de huiseigenaar.

Sleuteloverdracht

Bij de sleuteloverdracht inspecteert Amsterdam Beautiful, samen met de huurder, de woning. Hierbij nemen we ook de meterstanden op. Dit noemen we een check-in. Aan het eind van de huurperiode vindt er een eindinspectie plaats, de check-out. Is alles prima tijdens de check-out? Dan zorgen wij ervoor dat de huiseigenaar de waarborgsom terugstort op je rekening.

Eerste betaling

De eerste betaling bestaat uit de waarborgsom en de eerste huurbetaling over de overeengekomen huurperiode aan Amsterdam Beautiful. Als we de eerste betaling niet hebben ontvangen op de afgesproken dag (zoals vastgelegd in de huurovereenkomst), kunnen we de sleutels helaas niet aan je overhandigen. Je  dient als huurder dan alsnog voor te zorgen dat het bedrag van de oorspronkelijke factuur zo snel mogelijk wordt betaald .

Wijzigingen

Als er iets wijzigt in je persoonlijke situatie waar het je inkomen, gezinssituatie of werksituatie betreft, dien je ons daarvan schriftelijk op de hoogte te brengen.

Algemene voorwaarden

 • Wij verhuren niet aan huurders onder de 18 jaar.
 • Wij bemiddelen niet voor studenten.
 • Huurders moeten in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs, visum of verblijfsvergunning. Deze moet op verzoek van onze huurmakelaars getoond kunnen worden.
 • Prijsonderhandelingen of annuleringen door de huurder ná de huurovereenkomst hebben geen invloed op de te betalen commissie.
 • Wij bemiddelen niet voor permanente bewoning. Alle huurperioden zijn tijdelijk en de huiseigenaar/verhuurder heeft de mogelijkheid om, binnen de afgesproken tijd, het appartement voor eigen gebruik aan te wenden.
 • Als we een huurovereenkomst willen afsluiten, hebben wij altijd een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig. Deze mag natuurlijk bij ons op kantoor gemaakt worden. Verder hebben we deze aanvullende documenten van de huurder nodig:
  • Indien de huurder huurt als privépersoon
   • Arbeidsovereenkomst of loonstrook van de werkgever
  • Indien het bedrijf of de werkgever huurt voor de huurder
   • Een (recente) kopie van de registratie bij de Kamer van Koophandel
   • Accountants- of bankverklaring waarbij aangegeven staat dat het bedrijf of de werkgever kredietwaardig is voor de duur van de huurperiode
   • In geval van werkgever: een verklaring van de HR-afdeling of directie waarin staat dat het bedrijf de huur zal betalen
  • De huurder werkt als zelfstandige
   • Een accountantsverklaring
   • Een recent uittreksel van de inschrijving van de Kamer van Koophandel
   • Een kopie van de balans of de jaarrekening

Vanzelfsprekend zullen wij deze vertrouwelijke gegevens discreet behandelen.

Disclaimer

Amsterdam Property Rental kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zaken en verplichtingen betreffende de huurder voor, gedurende of na de huurperiode. Nalatigheid is een zaak tussen huurder en huiseigenaar (verhuurder) onderling.

De omschrijving van de appartementen is met zorg samengesteld, onnauwkeurigheden kunnen echter voorkomen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de omschrijving of presentatie. Er worden geen garanties gegeven. Amsterdam Beautiful houdt zich het recht voor te allen tijde wijzigingen aan te brengen in tekst of prijs.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op

Download hier onze algemene voorwaarden in PDF