Over Amsterdam Beautiful Property Rental

Persoonlijke aandacht voor huurder, verhuurder én omgeving

Als ervaren huurmakelaars wilden wij onze liefde voor de stad Amsterdam combineren met onze ervaring in vastgoedbemiddeling in de regio. Daarom startten wij in 2004 met Amsterdam Beautiful Property Rental Amsterdam

Wist u dat wij begonnen zijn op een etage van rond de tien vierkante meters aan de Elandsgracht, hartje Jordaan? Foto’s van ons kantoortje in hetzelfde pand – wel in andere tijden – laten zien wat een gezellig plekje het was.

Hoewel wij daarna van de Jordaan naar een monument aan de Prinsengracht verhuisden en nu in Oud Zuid zijn gevestigd, blijft ons liefde voor de Jordaan onverminderd.

Sinds onze vestiging in de Jordaan zijn wij de gekozen verhuurmakelaars voor meer dan vierhonderd huiseigenaren en zijn wij voor veel internationale organisaties de betrouwbare partner in de zoektocht naar en bemiddeling in tijdelijke huisvesting voor medewerkers. Ook weten expats die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige huurwoningen in Amsterdam ons goed te vinden.

Check Google en Facebook voor wat huurders en verhuurders over ons zeggen.

Wat ons geheim is? Wij geloven niet in zomaar een breed aanbod etaleren, maar zoeken juist unieke en exclusieve woningen en appartementen van goede kwaliteit in de gewilde buurten als rondom de grachtengordel, het Museumkwartier, de Jordaan en de Pijp, maar ook in nieuwe, nog onbekende en ontwikkelende buurten. Daar geven wij onze aandacht aan. Net als aan onze huurders en verhuurders. We willen investeren in relaties en samenwerkingen voor de lange termijn en om die reden werken we snel en bieden we uitstekende service. Voor, tijdens en na de huurovereenkomst.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat Amsterdam in de toekomst net zo mooi blijft als ze nu is. Onze ecologische voetafdruk houden we daarom bewust zo klein mogelijk. We zijn waarschijnlijk de enige makelaar zonder scooter!

Verder vermijden we het gebruik van de auto, werken in een ‘groen kantoor’, fietsen naar onze afspraken en bezichtigingen en we laten bij bijna elke huurovereenkomst een boom planten.

Zakelijke informatie Amsterdam Beautiful Property Rental

Amsterdam Beautiful Property Rental is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) in Amsterdam onder nummer 34211047 en beschikt over een bemiddelingsvergunning  van de Dienst Wonen Amsterdam voor de stad Amsterdam en omgeving onder nummer HW 90768.

Als vergunninghouder zijn de huur- en verhuurmakelaars van Amsterdam Beautiful volledig geautoriseerd om in Amsterdam als intermediair de aanbieders van woonruimte te adviseren en woningzoekenden te begeleiden bij het vinden van de juiste woning. Onze vergunning is verkregen na goedkeuring door de Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.